Wat gebeurt er tijdens een Vortex behandeling?

- Jij gaat thuis ontspannen liggen en je mag een zacht muziekje aan doen. Je houdt gewoon je aandacht bij jezelf, en bij je gevoel en je lichaam. Meestal val je na een poosje in slaap en wordt je daarna ontspannen weer wakker.

- Ik zit thuis en ik stem me op jou af. Ik stuur de Vortex energie naar jou toe, naar jouw lichaam, naar jouw gevoel en naar je bewustzijn. 

Omdat ik heel gevoelig ben, kan ik ook voelen waar de energie wat minder goed doorstroomt bij jou. Na de Healing geef ik door wat ik gedaan heb, en wat ik bij je gevoeld heb. Ook kan ik je tips geven ivm je gezondheid. 

In het algemeen ervaren mensen na een Vortexbehandeling een gevoel van ontspanning en ruimte, meer innerlijke rust, minder pijn en het kan inzicht geven in de bestaande situatie.

Ook kunnen er emoties naar boven komen die vragen om verwerkt te worden, dit duurt dan meestal maar even. Er bewust naar kijken en het voelen ervan is in dat geval meestal voldoende.

 Het aantal behandelingen dat nodig is om een klacht te verhelpen verschilt per persoon.

Over het algemeen zijn er bij langdurige of chronische klachten meer behandelingen nodig, maar verbeteringen kunnen al snel merkbaar zijn.

VortexHealing ®️ Divine Energy Healing