Reacties op de Vortex Healing:

 

"Ik heb twee keer de Vortexhealing op afstand ontvangen en voelde tijdens de behandeling al snel rust en ontspanning.
In het gesprek was veel herkenning en ik kreeg waardevolle tips en informatie mee
Echt een aanrader!" A.

 

"Nicolette heeft ons dochtertje van 7 jaar een Vortex Healing gegeven omdat zij veel last had van angsten om alleen dingen te ondernemen, nachtangsten en ook boosheid. Ze heeft twee keer een Vortex Healing op afstand gegeven en daarvoor en daarna een lief spraakberichtje achtergelaten voor onze dochter zodat zij ook beter kon begrijpen wat er gebeurde. Hele fijne begeleiding en passend bij zowel ons als ouder als onze dochter. Tijdens de behandeling merkten we dat onze dochter sneller in slaap viel (de behandeling was ook op haar slaaptijd) en dat ze de volgende dag vrolijk en meer 'geaard' wakker werd. Ze heeft nog steeds wel last van angsten, maar ze komt er sneller uit en pakt de draad weer op vanuit 'ik kan het altijd proberen'. Het lijkt alsof er een grijze sluier van haar af gevallen is."

 

 

"Ik heb een hele fijne Vortex healing gehad en het heeft me rust gegeven. Ik heb daarnaast wat informatie gehad over mijn lichamelijke gestel en sommige van de dingen die werden verteld die waren ook bekend bij mij, waardoor ik zeker weet dat alles klopt. Ik ben meer te weten gekomen en ik ben echt dankbaar voor de tijd die ervoor genomen is. Ik heb op afstand gevoeld dat er iemand met mij bezig was, Het was een hele fijne beleving, bedankt!" C.

 

"De Vortex healing voelde fijn en ik kon fijn even ontspannen. De dingen die gevoeld werden, sluiten goed aan bij wat er op dit moment in mijn leven speelt. Het was een bijzondere en mooie ervaring. Bedankt!" V.W.

 

"Dankjewel voor de Vortex Healing die ik van je heb mogen ontvangen. En voor het gesprek wat we nog daarna gehad hebben. Ik heb er veel aan gehad.
De dingen die je beschreef die tijdens de healing naar voren kwamen waren allen heel herkenbaar voor mij.
Het is me nu ook duidelijk geworden dat ik de regie meer in eigen handen moet nemen. En me niet teveel moet laten beïnvloeden door de meningen van een ander, eigenlijk wist ik dat al wel. Dank dat je hebt geholpen me er aan te herinneren. Hartelijk bedankt voor je tijd en het fijne gesprek achteraf." Lieve groetjes E.

 

Maart/April 2023:

"Onze dochter Soraya is met 25 weken te vroeg geboren. Ze had het nogal zwaar, het ging soms echt niet goed met haar en wij vreesden een paar keer echt voor haar leven. Ze heeft een aantal keer een Vortex Healing op afstand van Nicolette gekregen. Nicolette kreeg oa door, dat onze dochter een poos een beschermengel bij zich heeft gehad. Dat raakte me, omdat ik een paar keer mijn moeder heb aangeroepen. Ik had sterk het gevoel dat zij die beschermengel was. Na de Vortex Healingen van Nicolette krabbelde Soraya langzaam stapje voor stapje omhoog.

Tijdens de Healing/Reading die ze aan mij gaf, kreeg ze dingen door over mij oa een vorig leven dat ik een non ben geweest. Hier schrok ik ook wel even van, want mijn moeder wilde vroeger non worden, maar ze wilde ook graag kinderen. Maar ze heeft voor kinderen gekozen, dat vond ik mooi om te horen. En dat verklaart ook waarom ik altijd interesse heb om kerken te bezoeken. Tijdens mijn Healing/Reading voelde ik me moe worden, opeens sliep ik. Toen ik wakker werd na de Healing voelde ik me ineens heel erg energierijk, heel bijzonder. 

Ze zei ook dat er een periode bij mij zou komen van veel emotie, en dat klopte. Ik heb na de Vortex Healing een paar dagen veel last gehad van huilbuien. Dat was een vorm van verwerking en dat was ook nodig, zei Nicolette. Het was voor mij een heel spannende periode geweest: vanaf de zwangerschap, en de zware bevalling en ook de vroeggeboorte. Het gaat nu gelukkig weer veel beter met onze dochter. Dank je wel Nicolette, voor al je hulp en je aandacht in deze voor ons moeilijke tijd." Groetjes L.R.

 

Maart 2023:

"Ik heb vorige week een huisreiniging laten doen door Nicolette. Ze beschreef exact wat er in mijn huis gaande was. Tevens ook de persoon die er aanwezig was. Er werden donkere energieen weggestuurd en ze gaf aan wat er zou gaan gebeuren en mijn eigen reactie op alles. Ik had haar niets verteld en wat ze vertelde sloeg de spijker op z’n kop, het was heel kloppend. Inmiddels is er een hoop veranderd in de energie in huis, en zijn er andere dingen totaal anders geworden dan eerst. Het voelt veel lichter en vriendelijker in huis nu. Ik ben blij en dankbaar, dankjewel 🙏 Nicolette" 

 

"Ik heb vandaag een Vortex Healing met Reading gekregen van Nicolette, het was echt fantastisch!

Het klopte als een bus, wat ze zei en het voelde enorm goed. Hier kan ik echt iets mee. Een open en eerlijke gebeurtenis. Ik raad dit van harte iedereen aan. Echt n meerwaarde. Dankjewel Nicolette!" E.R. 💜🙏

 

december 2022

"Vandaag een vortexhealing van Nicolette gehad. Toen ik vanmorgen bij haar was, wist ik niet wat het me zou brengen; ik had er helemaal geen idee van.  Ik ben wel goed bekend met energievelden, conditioneringen, patronen, enz.

maar ben er helemaal blanco ingegaan, vertrouwende dat het zich wel zou ontvouwen. En dat gebeurde dus inderdaad!

Het was voor mij een hele kalme, diepe nieuwe soort energie, die ik mocht waarnemen. Ik kon aan mijn lichaam voelen, dat er iets bezig was, ik kon me namelijk niet bewegen. Het was geen onaangenaam gevoel, maar wel duidelijk waarneembaar waardoor ik helemaal stil lag en niet bewoog.
Verder ervoer ik, dat er een zekere activiteit gaande was ter hoogte van voorhoofd- en kruinchakra.

De sessie heb ik dan ook heel bewust ervaren, vanuit een hogere zijns- staat. Weinig beelden gezien, wel bepaalde kleuren, tintelingen, die voor mij bekend zijn, als ik in een bepaalde staat ben..

De duiding van Nicolette was verrassend en duidelijk. Beelden, inzichten en vorige levens werden door haar gezien. Ik kon deze duidelijk in de context plaatsen mbt de huidige ontwikkelingen van processen, die nu in mijn leven bezig zijn.

Naast de onderbewuste zaken, werden ook de fysieke lichamelijke zaken door Nicolette helder benoemd.
Ook heeft ze healing toegepast op de gebieden daar waar nodig was. Al met al een complete sessie waarin bewuste, onder- en onbewuste, fysieke, ziel- en kindstukken werden meegenomen.

Dank je wel!" L.

 

'Wat je doorkreeg over mij klopte. Ook wat je doorkreeg over mij als kind. En ik voel mij altijd in het bos heel fijn ja. Ik kreeg tijdens de Vortex Healing en daarna ook, enorm veel rust in mijn hoofd. De dag erna voelde ik me ook rustig, en ook veel lichter in mijn hoofd. Heel erg bedankt voor de Vortex Healing, ik zou graag nog een Healing willen krijgen binnenkort.' Groetjes C.

 

'Vandaag een hele fijne en prettige Vortex Healing mogen ervaren van Nicolette.

Ik voel mij al zeker wat fijner, en mijn buikpijn is voor 't eerst een stuk minder deze avond.
Na de healing een evaluatie gehad, over wat Nicolette voelde.
Wauw... Geëmotioneerd en sprakeloos... 🤍 Zo kloppend... Bijzonder! Ook prachtige tips van waarde meegekregen. Dank u wel. Heel veel liefs'. C.

 

'Ik heb gisteren een Vortex Healing van Nicolette ontvangen. Zij heeft, doordat ze mijn karmische belastingen van andere levens ook kan waarnemen, mij meer helderheid gegeven waarom ik nu ben zoals ik ben. En waarom ik zo handelde in mijn verleden. Daardoor heb ik nu meer zelfinzicht en zelfacceptatie. Dus een aanrader!!' F. 

 

"Ik zat niet goed in mijn vel. Ik heb een Vortex Healing op afstand gekregen van Nicolette. Ze heeft het 50 minuten naar mij gestuurd. Ik voel me nu na de Vortex Healing veel lichter, blijer en ik heb weer zin aan het leven." R.V.

 

"Bedankt Nicolette, voor de behandelingen met de Vortex Healing. Het heeft me erg goed gedaan. Diepe ontspanning en ook mooie inzichten voor dingen waar ik mee zat. Ook de hulp om door blokkades te komen. Nu en uit vorige levens.

Daarbij jouw uitleg na de behandeling is erg fijn! Ook zelfs bij mijn huisdier bleek de Vortex geweldig te helpen, ook bedankt hiervoor! En bedankt dat ik altijd bij je terecht kan." H. 

 

"Graag deel ik mijn ervaring met Vortex Healing. Nicolette-Ananda kwam op mijn pad op een moment waarin ik veel klachten had door een ernstige ziekte.

Ze bood mij aan om een Vortex Healing te proberen, en vanaf de eerste sessie vernam ik duidelijk verlichting van mijn klachten. Het was als een warme deken en ook de dagen na de behandeling voelde ik minder pijn en meer energie. Ook kreeg ik tips om mijn immuunsysteem te versterken. Ik ben je dankbaar voor de Vortex Healing! T. 🙌🏻✨

 

'Ik ben aangenaam verrast door de Vortex healing op afstand. Mijn cijfer van welzijn was eerst een 6 en na de behandeling een 8! Ik voel me een stuk meer ontspannen nu.

Verder geeft Nicolette nog mee wat ze gevoeld en gedaan heeft tijdens de healing én geeft ze nog persoonlijke tips. Bedankt Nicolette!'

 

"Als hooggevoelig persoon in een wereld met vaccinatieplicht heb ik het de laatste 6 maanden erg moeilijk. Ik ervaar vooral verdeeldheid, pesterijen, en de vaccinatiedruk voelt als erg heftig.

Door PTSS ontwikkelde ik chronische hyperventilatie, wat leidde tot een volledige blokkade van mijn lichaam. Ook slapen wordt voor mij lastig. 

Nicolette stelde mij een Vortexhealing op afstand voor. Deze was een uitzonderlijk deugdelijke ervaring. 

Eindelijk kwam ik tot diepere rust in mijn lichaam en tot een diepe slaap.

 De volgende ochtend voelde ik mij helder in mijn hoofd (waar ik anders wattig voel) en ervaarde ik een enorme rust lichamelijk.

En dat zonder pijn! Deze rust hield nog dagen aan en stelde mij in staat een doorbraak te betekenen voor mijn zelfzorg.

Dank je wel lieverd!" Groetjes C. 

 

"Ik heb afgelopen week een Vortex Healing mogen ontvangen van Nicolette. Wat me opviel is dat ik me al direct na de start van de behandeling een heel stuk rustiger begon te voelen.

Ook had ik last van angstige gevoelens en die zijn sinds de behandeling beduidend minder aanwezig. 

Bij de terugkoppeling hoorde ik van Nicolette diverse zaken die ik goed kon plaatsen.

De nachtrust was de beste in dagen en de dag erna voelde ik me boven verwachting energiek.

Wat een bijzondere ervaring! Dank je wel, Nicolette!" W. 

 

"De Vortex afstand behandeling heeft me zo goed gedaan.
Ik kon bijna niet meer op staan en gaan zitten vanwege heftige pijn in mijn knieën, mijn benen waren ze zwaar en stram.
Mijn linkerknie was dik van het vocht

(daar is ooit mijn meniscus uitgehaald). Ik bewoog als een oude vrouw, langzaam.

Ik moest me ergens aan vast houden bij gaan zitten en staan. De hoek van 90° kon ik niet maken.
Gisteravond heb ik de Vortex behandeling van

Nicolette-Ananda mogen ontvangen.
Ik gaf mijzelf eerst een cijfer 3 met lopen en zitten. (pijnlijk dus) Vanochtend wist ik niet wat ik voelde: pijn bij zitten is

nu een 5 en bij lopen een 7. Omdat het opstarten kennelijk nog wat moeilijk gaat. Maar, ik heb vertrouwen.

En nu tijdens zitten heb ik geen pijn!!!

Hoe fijn is dat!" M.P.

 

"Ik heb last van mijn rug, ik heb hernia klachten.

Tijdens de behandeling merkte ik een algeheel gevoel van rust, prettige tintelingen in mijn lichaam en kalmte.

Mijn pijnklachten werden minder, dat is heel prettig." 

 

"Ik stelde me erg open voor de Vortex Healing, ik had er een goed gevoel over.

En ik voelde al bij de start tintelingen over mijn benen gaan. Ook kreeg ik een erg rustig gevoel over me heen.

Ik herhaalde in mijn hoofd dat ik open stond voor deze energie en dat ik er ook erg dankbaar voor ben.

Op het einde van de vortex healing voelde ik ook nog een druk op mijn voorhoofd, derde oog. Was een fijne healing om te ontvangen en kan het zeker iedereen aanraden."

 

"Ik had eerst behoorlijk last van mijn buik, en ook meer van mijn rug en rechterknie.

Nicolette, heel erg bedankt voor de behandeling. Aan het begin kreeg ik een krampende pijn in mijn navel.

Tegen het einde van de behandeling werd ik rustiger en ben ik net als de vorige keer in slaap gevallen.

De pijn is nu veel minder gelukkig, dank je wel voor de behandeling!

Eerst gaf ik een 4 aan hoe ik me voelde, nu geef ik het een 8. Dank je wel! J. 

 

 

"Voor mijn voeten te laten verzorgen ga ik altijd naar Nicolette, dat voelt altijd heel goed en ze is een echte vakvrouw.

Ze vertelde me onlangs dat ze ook healingen geeft en dat sprak mij heel erg aan. Zoiets vertrouw ik niet zomaar aan iemand toe. Ik zit al een tijdje niet lekker en me vel en ik heb gevraagd of ze mij hierbij kon helpen. Ik ben met open armen ontvangen en ben heel erg blij met deze ervaring. De healing maakt veel los bij mij, en daarna voelde ik me een heel stuk lichter en bevrijd.

Ik heb ook goede tips meegekregen en ga zeker nog terug.  Ik kan dit iedereen aanraden. Topvrouw, met een mooi groot hart." ❤️

 

"De Vortex Healing op afstand heeft me goed gedaan. Ik was heel ontspannen, ik vergat gewoon de tijd helemaal.

En wat me opviel, ik had ineens geen last van opvliegers meer. Nu ook niet, normaal heb ik minstens 2x per uur een opvlieger. En ik voel ook dat ik meer energie heb.

Dank je wel, Nicolette!" J.

 

"Vandaag heb ik voor de 1e keer een vortex healing mogen krijgen van Nicolette.

Ik had geen idee wat me te wachten stond, dus ik ben er compleet open in gegaan. Ik voelde me bij aanvang wat onrustig. Al snel voelde ik mijn handen en armen wat zwaarder worden. Na enige tijd daalde er ook  een fijne rust over me heen. Wat me opviel is dat ik in die 50 minuten 2x nodig moest plassen.

Later bleek dat Nicolette aandacht had geschonken aan mijn nieren. Wellicht was dit daar een gevolg van. Verder heb ik het vooral als een rust ervaren.

Later hoorde ik ook van Nicolette dat zij wel degelijk dingen door heeft gekregen die ik niet gevoeld heb, maar zeker wel herken. Ook heeft ze me tips gegeven om de rust in mijzelf te vinden en te behouden.

Het was een fijne ervaring. De onrust die ik bij aanvang ervoer is weggebleven. Absolute aanrader voor iedereen!" M.

 

"Ik vond de Vortex Healing die ik van je gekregen heb heel bijzonder. Ik voel me nu rustig en minder moe. 

De informatie die je erbij gaf, maakte het voor mij helemaal compleet.

Ik kan hier echt wat mee. Dankjewel! E.