Vortex Healing is een helende energie,

afkomstig van de 'bron'.

Vortex Healing heelt het lichaam,

transformeert emotionele patronen

en ontwaakt het Hart tot het ware Zelf.

 

Mijn eigen ervaring met Vortex Healing:

In Maart 2020 heb ik het Coronavirus gekregen, en ben ik een tijd erg ziek, en ik ben vooral benauwd geweest. Een aantal voedingssuplementen heb ik toen gekregen van een orthomoleculair therapeut. Dat heeft me goed geholpen.

Eerst heb ik Reiki behandelingen op afstand gekregen. Die hielpen niet. Toen heb ik van Santo uit Eindhoven op afstand een aantal Vortex Healingen gekregen. Ik kende Vortex Healing niet. Al snel merkte ik dat ik na iedere Healing me beter voelde, het was heel bijzonder.

Totaal heb ik toen 5 behandelingen gehad op afstand. En het ging na iedere behandeling beter met me, het was wonderbaarlijk.

Ik nam me daarna voor om me in Vortex Healing te gaan verdiepen. 

In februari 2021 heb ik de opleiding Vortex Healing afgerond. Dat was een bijzondere ervaring. Er kwamen oude patronen los, ik merkte dat het me erg goed deed. Totaal 5 dagen duurde de opleiding, dat was de basis. 

Ik ben hooggevoelig en heldervoelend, ik kan me afstemmen op de energie van iemand. Ik geef de Vortex Healing meestal op afstand. De behandeling is geschikt voor verschillende klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel of energetisch gebied. Er kunnen ook een of meerdere vorige levens doorkomen als ik de behandeling geef. De Vortex Healing kan ook in mijn praktijk, je ligt dan op de massagetafel en ontvangt de Vortex energie. 

Het is een complementaire, ofwel aanvullende geneeswijze. Altijd natuurlijk een arts raadplegen als de klachten serieus zijn. Dieren kunnen trouwens ook goed met een Vortex Healing behandeld worden. 

 

De Vortex Healing op afstand :

Je gaat thuis comfortabel liggen. Je kunt ontspannende muziek aanzetten. Ik stem me op je af.

Ik stuur dan de Vortex energie naar je toe, ik ben een kanaal voor de Vortex energie. 

Omdat ik hooggevoelig en heldervoelend ben, krijg ik informatie over jouw energie door, ik lees jouw energie. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Het is in feite een Reading én een Healing. Het is prettig om via Whatsapp met elkaar daarover te communiceren.

De prijs voor de behandeling is € 25 

Na afloop bellen we of appen we over wat je hebt ervaren. En ik vertel wat ik gedaan en gevoeld heb tijdens de behandeling.

Het is tevens een Reading, want ik krijg dingen over je door, over jouw energie, over je lichaam en soms ook over vorige levens. Ook kan er met Vortex Healing klachten na vaccinatie verminderd worden.

Ik heb in juni 2021 de vervolgtraining van Vortex Healing Magical Structures gedaan. En ik heb nieuwe technieken geleerd om je weer in balans te krijgen, om oude karmische stukken op te ruimen en je organen beter te laten werken.

November 2022 heb ik de vervolgtraining Vortex Healing gedaan: de Karma Intensive.

Ik ben therapeut VortexHealing ®️ Divine Energy Healing