Vortex Healing is een helende energie,

afkomstig van de 'bron'.

Vortex Healing heelt het lichaam,

transformeert emotionele patronen

en ontwaakt het Hart tot het ware Zelf.

 

Mijn eigen ervaring met Vortex Healing:

 

In Maart 2020 heb ik het Coronavirus gekregen, en ben ik een tijd erg ziek, en ik ben vooral benauwd geweest. Ik had last van spierpijn, druk op mijn borst, moeheid, en ik had een longontsteking. Ik kreeg in die tijd geen steun van mijn huisarts. 

Een aantal voedingssuplementen heb ik gekregen van een orthomoleculair therapeut. Dat heeft me goed geholpen.

En aanvullend heb ik van Santo uit Eindhoven op afstand een aantal Vortex Healingen gekregen. Ik was aanvankelijk nogal sceptisch erover. Ik kende de Vortex Healing helemaal niet. Al snel merkte ik dat ik na iedere Healing me beter voelde, heel bijzonder. 

Totaal heb ik toen 5 behandelingen gehad op afstand. En het ging na iedere behandeling beter met me, het was wonderlijk. En ik nam me daarna voor om me in de Vortex Healing te gaan verdiepen. 

Wat mij nog meer bij het coronavirus hielp was Zwarte Komijnzaadolie, ik smeerde mijn borst en longgebied 3x per dag hiermee in. Mijn immuunsysteem verbeterde en zo heb ik het uiteindelijk overwonnen. 

In februari 2021 heb ik de online opleiding Vortex Healing afgerond. Dat was een bijzondere ervaring. Er kwamen oude patronen los, ik merkte dat het me erg goed deed. Totaal 5 dagen duurde de opleiding, dat was de basis. 

Ik ben hooggevoelig en ik kan me afstemmen op de energie van iemand. Ik geef de Vortex Healing meestal op afstand. De behandeling is geschikt voor verschillende klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel of energetisch gebied.

Het is een complementaire, ofwel aanvullende geneeswijze. Altijd natuurlijk een arts raadplegen als de klachten serieus zijn. 

Ook mensen die na het coronavirus nog langdurig klachten hebben, Longcovid, kunnen met de Vortex Healing behandeld worden, als een aanvullende behandeling. 

Dieren kunnen trouwens ook goed met een Vortex Healing behandeld worden. 

 

De Vortex Healing op afstand :

Je gaat thuis comfortabel liggen. Je kunt ontspannende muziek aanzetten. Ik stem me op je af.

Ik stuur dan de Vortex energie naar je toe, ik ben een kanaal voor de Vortex energie. Dat doe ik via Channelen.

Omdat ik hooggevoelig en heldervoelend ben, krijg ik informatie over jouw energie door, ik lees jouw energie. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

De 1e behandeling is ter kennismaking € 15. 

Na afloop bellen we of appen we over wat je hebt ervaren. En ik vertel wat ik gedaan en gevoeld heb tijdens de behandeling. Het is tevens een Reading, want ik krijg dingen over je door, over jouw energie, over je lichaam en soms ook over vorige levens. 

De volgende behandelingen kosten € 40.

Ik heb in juni 2021 de vervolgtraining van Vortex Healing Magical Structures gedaan. En ik heb nieuwe technieken geleerd om je weer in balans te krijgen, om oude karmische stukken op te ruimen en je organen beter te laten werken.

November 2022 heb ik de vervolgtraining Vortex Healing gedaan: de Karma Intensive. 

Ik ben Vortex Healing ® gecertificeerd therapeut.