"Ik heb deze week de Ascension Healing met de Lichtproducten gehad. Het was prettig om te ervaren, het was heel ontspannend en inzichtgevend! Ook gaf het me meer rust en bezinning. Dank je wel, Nicolette-Ananda."

 

"Na een Ascension Healing te hebben gewonnen, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik wist niet wat ik kon verwachten en ik ben er heel nuchter in gegaan.

Het is een geweldige ervaring geweest waarbij een vervelende blokkade in mijn bovenlichaam is verdwenen. Ik voel de energie hier weer doorheen stromen wat voorheen helemaal vast zat.

Nicolette wees me op bepaalde punten die helemaal klopten, waardoor ik me nu beter bewust ben hoe ik blokkades kan "proberen" te voorkomen. Proberen tussen haakjes omdat ik hier zelf aan moet werken natuurlijk.

Bedankt Nicolette voor de Healing en je lieve goede zorgen. Bedankt het voelt heel goed!" Janine

 

"Ik heb een Healing met de Ascension Lichtproducten gekregen. Het was een bijzondere ervaring, ik voelde soms licht, ik voelde veel wind tijdens de Healing. Ook kwamen er tranen omhoog.
Naderhand kwam er veel moeheid los, ik heb heel goed geslapen daarna, zo goed heb ik in jaren niet geslapen. Ik voel me nu een stuk lichter en heel vrolijk. En ik voel me opgelucht. Dank je wel."

 

"Mijn ervaring met de Oneness Blessing op afstand: ik werd heel rustig in mijn hoofd en al mijn gedachten gingen langzaam weg. Dat was fijn! 

Ik werd heel rustig en ik voelde ook kleine tintelingen.

Dank je wel voor de behandeling!" Isa 

 

"De Healing met de Lichtinstrumenten heeft mij goed gedaan en heeft mij een zeer ontspannend gevoel gegeven. 

Ik ben even heel goed bij mezelf gekomen, heerlijk!" M.V.